Bedrijfsuitje in Sneek, Friesland

Welke personeelsuitje past bij uw bedrijf? 

Gaat u voor een ontspannen rondvaart of toch liever voor een actieve dag? Hiervoor hebben wij een aantal mogelijkheden op een rij gezet.

 

 

Wij snappen heel goed dat je wel eens toe bent aan een ontspannen middag, en waar kan dat beter dan op het water? Neem plaats op het dek en laat je varen door de grachten van Sneek en over de Friese meren. Ontspan met een borrel en sluit de dag af met een barbecue. Mocht deze ontspanning nog niet genoeg zijn, dan behoort ook een Yogacursus of een cursus Mindfulness tot de mogelijkheden. Dit kan op het dek als we ergens voor anker liggen, of ergens op een eilandje.

 

Teambuilding

Sla 2 vliegen in 1 klap en combineer het bedrijfsuitje met een teambuilding middag. Teambuilding activiteiten kunnen in of op het schip plaatsvinden maar tussen het varen door is het ook mogelijk om even een eilandje op te gaan.

 

Lekker culinair

Bij het culinaire arrangement wordt er naast het varen vooral aandacht besteed aan eten en drinken. Een kookworkshop of een workshop cocktails maken zijn hier voorbeelden van. Dankzij onze nieuwe keuken is een kookworkshop in het ruim goed mogelijk. Daarnaast behoort een barbecue op het dek ook tot de mogelijkheden.

 

Alles over de scheepvaart

Naast het rustig varen, een borrel drinken en even lekker kletsen, leren we je ondertussen alles over de scheepvaart. De schipper verteld over zijn jeugd op het water en het leven op een vrachtschip. Daarnaast leren we je natuurlijk graag de basics van het varen, de belangrijkste knopen en wat je moet doen als er een man overboord slaat. En last but not least is er zelfs de mogelijkheid om zelf een stukje te sturen.

 

Het ‘Friese’ arrangement

De plek om Friesland op zijn best te leren kennen is natuurlijk vanaf het water. Daarnaast zijn er echter ook tal van bezienswaardigheden die het bezoeken waard zijn. Zo is het mogelijk om in IJlst het schip eventjes te verlaten voor een rondleiding door Houtzaagmolen de Rat.

 

 

Bent u geïnteresseerd in een bedrijfsuitje op de MS Hydra, neem dan contact met ons op. Naast bovenstaande arrangementen is het natuurlijk ook mogelijk om het gehele personeelsuitje zelf samen te stellen. De route mag zelf worden uitgestippeld, zolang wij er natuurlijk met de Hydra kunnen komen. Daarnaast mag ook al het eten en drinken zelf geregeld worden! Als u liever hebt dat wij dit regelen doen we dit natuurlijk graag.

 

Een rondvaart is al mogelijk vanaf €250,00.