Evenementen

Ook als feestlocatie, of vergaderlocatie is de Hydra zeer geschikt. De thuishaven van de Hydra is Sneek wat zeer gemakkelijk te bereiken is. Bij ons mag u gebruik van het schip maken op de locatie in Sneek zelf, maar ook het schip op een locatie naar keuze is mogelijk. Zo zouden we het misschien dicht bij uw bedrijfspand kunnen leggen of op een rustige plek ergens op de Friese meren.

 

Unieke personeelsuitjes

Speciale personeelsuitjes gebeuren op speciale plekken. Een rondvaart met uw personeel met daarnaast andere activiteiten kan geregeld worden. Het bedrijfsuitje kan plaatsvinden in of buiten Friesland en kan geheel zelf worden samengesteld. Een rondvaart, waterskiën in Sneek, een lekkere borrel en de dag afsluiten met een barbecue op het dek klinkt wat ons betreft vrij uniek.

 

Vergaderen op het water

De Hydra is een unieke vergaderlocatie in Friesland. Beneden bevindt zich een ruime leefruimte waarbij ook een houtkachel en keuken aanwezig is. Op deze manier kan er in het ruim rustig vergaderd worden en zou er zelfs bij mooi weer op het dek vergaderd kunnen worden.

 

Teambuilding op het wad

Door alle rust die de Waddenzee met zich meebrengt, is het een ideale plek voor teambuilding. De Hydra kan bijvoorbeeld droogvallen op het wad waardoor wadlopen ook een optie is.

 

Yogalessen op het water

Doordat wij op hele rustige plekjes kunnen komen kunt u volledig tot rust komen voor bijvoorbeeld een yoga sessie. Een werkelijk unieke locatie voor yoga.

 

Familiedag

Een familiedag of vriendendag organiseren is altijd lastig. U bent vaak op zoek naar een speciale en unieke plek waar de hele familie het naar zijn zin heeft. Doordat Friesland naast het varen veel te bieden heeft, is het voor de gehele familie geschikt.

 

Trouwen aan boord

Hebt u er ooit over gefantaseerd om te trouwen op een boot of op het water? Dat kan op de Hydra, een werkelijk unieke trouwlocatie in Friesland. De route kan volledig zelf worden samengesteld en samen zorgen we ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt.

 

Wilt u meer informatie over evenementen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan hier om contact op te nemen.