Overnachten in Sneek

Het binnenvaartschip is met haar 31 meter lengte uitermate geschikt om met grote groepen op te overnachten. Het groepsverblijf beschikt over 16 slaapplaatsen, een keuken, een grote leefruimte en zelfs een groot zonnedek. De groepsaccommodatie is hierdoor zeer geschikt voor een familieweekend, schoolkamp, vrijgezellenweekend of vriendenweekend.

De Hydra staat bekend om haar unieke, historische karakter en slapen op een schip is dan ook zeer origineel. Het is nét wat specialer dan een jeugdherberg omdat je niet met anderen op een kamer slaapt en je het gehele schip tot je beschikking hebt. Ook proberen wij het net als een jeugdherberg low-budget en betaalbaar te houden. Ben je dus op zoek naar een goedkope overnachting voor een groep, dan is deze slaapgelegenheid in Friesland ideaal.


Overnachten in Sneek

Het schip is gelegen in Sneek naast de roeivereniging, waardoor het voor eventuele roeiers ook een ideale plek is om te overnachten. Tevens is het slechts 5 tot 10 minuten lopen naar het centrum en is de waterpoort op 5 minuten loopafstand. Sneek staat bekend om de watersport met als hoogtepunt de Sneekweek.

Overnachten op een boot in Sneek is al erg speciaal. Mocht je nu liever in een andere stad overnachten of juist op open water, dan is dit in overleg ook mogelijk. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen wakker worden op een rustige locatie zoals het wad, waar u geheel tot ontspanning komt. Op deze manier kan varen en slapen worden verbonden en kan de rest van Friesland ook worden ontdekt.


De ideale locatie voor een grote groep

Naast een familieweekend of vriendengroep zijn ook sportverenigingen of scholen vaak te gast bij ons voor een schoolkamp of schoolreisje. Doordat je aan boord zelf kunt koken blijft het voor de jeugd een goedkope accommodatie. Ook voor een zeilweekend in Friesland is het schip ideaal. Eventueel kunnen er zeilboten gehuurd worden in Sneek en kan er vervolgens op het Sneekermeer bij ons worden overnacht. Overnachten midden op het Sneekermeer of Heegermeer is uniek! Dus ben je op zoek naar een gezellige slaapplaats of accommodatie voor een grote groep vrienden of kennissen, dan is deze historische boot precies wat je zoekt.


Fiets- en wandelvakanties

Het schip is naast een leuke accommodatie ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld een wandel- of fietsvakantie door Friesland waarbij zelfs de oversteek naar Enkhuizen, Hoorn of Amsterdam kan worden gemaakt. De fietsen kunnen op het dek worden gezet en zelfs de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog kunnen met het schip bereikt worden.

Een weekendje weg met een grote groep in Friesland is zo geregeld! Deze originele en unieke groepsaccommodatie is al te boeken vanaf 38 euro per persoon per nacht. Wil je een offerte per mail ontvangen? Klik dan hier om contact op te nemen.