Rondvaart in Sneek, Friesland

De Hydra is uitermate geschikt voor rondvaarten over de Friese Meren, waaronder het Sneekermeer. De rondvaart is inclusief schipper en de vaartocht brengt u langs de mooiste plekjes in Friesland, waaronder IJlst, Sloten, Workum, Heeg en Woudsend. Het mooie aan de ‘rondvaartboot’ Hydra is dat u als familie het schip gemakkelijk kunt afhuren voor bijvoorbeeld een middag, weekend of zelfs een vakantie. De reis is geheel zelf samen te stellen en naast het prachtige Friesland kunnen we natuurlijk ook het IJsselmeer over richting Hoorn, Enkhuizen en zelfs Amsterdam. Mocht u liever een bezoek brengen aan de Waddeneilanden Texel, Terschelling, Vlieland of Ameland dan kan dit natuurlijk ook! Kortom, samen komen we er vast uit!

Het mooie aan een rondvaart op de Hydra is dat u alles zelf mag samenstellen. Vandaar dat een vaartocht uitermate geschikt is voor een familiedag, vriendenweekend of een familieweekend.


Teambuilding en vergaderingen

Door de verschillende activiteiten, zijn onze rondvaarten ook geschikt voor teamuitjes, teambuilding en personeelsfeesten. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een teambuilding sessie of vergadering midden op het wad te houden, een werkelijk unieke plek. Doordat de Hydra beschikt over 16 slaapplaatsen, kan er van een dagje weg ook een weekend weg gemaakt worden. Overnachten op de Hydra brengt een extra dimensie met zich mee, wakker worden midden op het Sneekermeer, in het pittoreske Heeg of juist zonder enige vorm van land om je heen, het is allemaal mogelijk.


Korte rondvaart door Sneek

Ook voor korte vaartochten is de Hydra geschikt, een rondje via IJlst, Workum en Sloten neemt zo’n vier uren in beslag. Door de afwisseling van korte vaartochten en langere vaartochten is een vaartocht op de Hydra voor iedereen toegankelijk en kunnen we het goedkoop houden. Kortom: een betaalbare rondvaart in Friesland.


Schoolreisjes en kinderfeestjes

Een les over de geschiedenis van Friesland of het vrachtverkeer aan schoolkinderen krijgt een extra dimensie door een dagje te varen met de hydra. De schipper kan de kinderen alles vertellen over de scheepsvaart van vroeger en ze kunnen dit met eigen ogen bewonderen. Dus ook voor gezellige en leuke schoolreisjes en kinderfeestjes is de Hydra een originele plek voor unieke en speciale kinderfeestjes of schoolreisjes.

Er zijn tal van andere aanbieders van rondvaartboten in Friesland, echter is het speciale van de Hydra dat u alles zelf in de hand heeft. U bent niet verplicht om eten en drinken bij ons af te nemen, u kunt dit alles zelf meenemen en bereiden in onze keuken. Mocht u hier liever niet mee bezig zijn, dan kunnen wij ook de catering voor u verzorgen.


Familiedag

Dus moet u een speciale familiedag of vriendendag organiseren en kan u maar niet op de juiste, originele ideeën komen, dan is deze unieke rondvaart door Friesland wat ons betreft bij uitstek de oplossing! Door de verschillende activiteiten in Friesland is het voor iedereen in de familie genieten.

Kortom, overweegt u een sloep te huren in Friesland? Maar zoekt u net wat meer comfort en ruimte? Dan ben u bij ons aan het goede adres. U beschikt bij ons over een eigen keuken, eigen douche, eigen toilet en niet te vergeten: een heerlijke houtkachel om ’s avonds bij te ontspannen.

Voor een rondvaart of een geheel weekend weg geven wij u graag een prijs op maat. Klik hier om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Heeft u meer interesse om met een kleine groep een sloep te huren? Bekijk dan hier de mogelijkheden.