Groepsaccommodatie in Sneek

Accommodatie

Motorschip Hydra is uitermate geschikt als groepsaccommodatie voor maximaal 16 personen. De leefruimte bevindt zich in het oude ruim. Slechts 20 jaar geleden werd deze ruimte nog gebruikt om vracht te vervoeren; van schelpen tot grind en van zand tot complete constructies. Jaren geleden is het ruim omgebouwd tot groepsaccommodatie. De ruimte is van alle gemakken voorzien: 16 slaapplaatsen, een keuken, eettafels, een toilet, douche, radio en last but not least: een heerlijke houtkachel.

 

De stad Sneek

Geniet van de rust op het water en tegelijk van het bruisende Sneek. Het schip ligt op loopafstand van het centrum, dus een hapje en een drankje in de stad is mogelijk. Sneek is voorzien van tal van heerlijke restaurants en gezellige cafés. Het station en de supermarkt zijn op loopafstand, tevens als het Centrum wat op slechts 5 minuten lopen ligt. Sneek staat vooral bekend om de watersport met als bekendste evenement de Sneekweek. Mocht u het leuk vinden om met de Hydra te varen, dan is dit ook mogelijk. Een barbecue op het dek kunnen we u ook zeker aanraden! Het schip wordt nooit verhuurd aan meerdere groepen tegelijk.

 

Voor ieder soort groep

Naast een familieweekend of vriendengroep zijn ook sportverenigingen of scholen vaak te gast bij ons voor een schoolkamp of schoolreisje. Doordat je aan boord zelf kunt koken blijft het voor de jeugd een goedkope accommodatie. Ook voor een zeilweekend in Friesland is het schip ideaal. Eventueel kunnen er zeilboten gehuurd worden in Sneek en kan er vervolgens op het Sneekermeer bij ons worden overnacht. Klik hier voor de mogelijkheden van een rondvaart met de Hydra. Wilt u meer weten? Neem dan contact op via info@mshydra.nl of vul het contactformulier in. Wie weet tot snel!